Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 26. november 2002 kl 17.10 Da Capo

Da Capo fra Momarkedet

Programmet er fra 1992, og innledet høstens sendinger det året. Opptaksstedet var Momarkedet på Mysen, men det ble også et besøk på Hovedøya i Oslofjorden. Blant de musikalske gjestene finner vi blant andre Sten & Stanley og Ann-Louise Hansson fra Sverige.

Søskenparet Andreas Diesen og Kari Diesen d.y. forteller om sine berømte foreldre, og i arkivklipp fra Spellemannprisen 1981 hører vi Kari Diesen d.e. synge ”Det hender så mangt på Hovedøen”. Vi får også se Kari Diesen d.e. som ”Fløsa”.

Norgesvennene Sten & Stanley synger ”På en öde ö i havet”, ”Spar dina tårar” og ”Jag vill vara din”. Ann-Louise Hansson synger ”Så tag emot en utsträkt hand”, og et potpurri over ”Är du ensam i kväll”; ”Vita rosor från Athen”, ”Greven av Luxembourg”, ”Arrivederci Franz”, ”Blå ballong”, ”Jag hadde en gång en båt” og ”Gamaldags musik”.

Jens Book-Jenssen var 82 år i 1992, og vi får høre ham synge et potpurri over sine gamle slagere ”Det er rokken som spinner i stuen”, ”En liten gylden ring”, ”Når kastanjene blomstrer”, ”Nordlandsnetter” og ”Sirkuspolkan”.

Egenprodusert underholdning
Programledere Gunvor Hals og Vidar Lønn-Arnesen
Prosjektleder Øivind Thue
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83