Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 16. august 2003 kl 19.40 Hvilket liv!

Spøkelser fra fortiden

Ben (Robert Lindsay) lurer på hva hans kone Susan (Zoë Wanamaker) pønsker på for å ta hevn over en ungdomskjæreste (Foto: BBC)
Ben (Robert Lindsay) lurer på hva hans kone Susan (Zoë Wanamaker) pønsker på for å ta hevn over en ungdomskjæreste (Foto: BBC)
Hvis det fins én kvinne som aldri glemmer en urett, så er det Susan Harper. Ektemannen Ben vet det, og en viss Kirk Mason kommer også til å få merke hennes vrede.

For 28 år siden var Kirk Mason den første mannen som sviktet Susan. Da han dukker opp i byen, ser Susan muligheten til å få sin hevn. Ben er usikker på hva hans kone har tenkt å gjøre, men aner det verste.

I mellomtiden finner Michael og Abi ut at det hviler en forbannelse over Harper-huset – noe som ikke kommer som noen overraskelse på den lidende Ben.

Om serien
I denne britiske situasjonskomedien, produsert av BBC, møter vi familien Harper: mor, far og tre barn – kort sagt en helt vanlig familie. Men deres tilværelse virker likevel som en psykologisk geriljakrig…

Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey, samt "attpåklatten Michael i huset, står prøvelsene i kø hjemme hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene forplanter seg til tannlegekontoret.

Serien gikk på NRK1 også i fjor sommer, og fortsetter nå med nye episoder.

Britisk situasjonskomedie, serie 3.
Originaltittel: "My Family"
I rollene: Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Kris Marshall (Nick), Daniela Denby-Ashe (Janey) og Gabriel Thomson (Michael)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83