Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 13. juni 2010 kl 21.40 Anne-Kat. ser på tv

Sjefen i TV-ruta

Anne-Kat. Hærland ser nærmere på programledere. (Foto: Sara Rose)
Anne-Kat. Hærland ser nærmere på programledere. (Foto: Sara Rose)
Programledere kommer i alle slags former og fasonger, de har mange forskjellige oppgaver og utfordringer, og ikke minst er de TV-universets aller største stjerner. I kveld er de under lupa til Anne-Kat.

Anne-Kat. Hærland tar for seg programlederne i denne ukens "Anne-Kat. ser på TV". Vi får vite mer om hva som kreves av en programleder – enten man er trekkplaster i de store helgeprogrammene, eller man fronter noen andre av ukens mange programmer. Anne-Kat. gir deg svar på hvor de kommer fra, hun presenterer deres særegenheter og stil, og ikke minst har hun en del høyst personlige meninger hun bare må få ut.

Om serien
To år etter at hun forlot fredagssuksessen "Nytt på nytt", er komikeren Anne-Kat. Hærland tilbake på skjermen, denne gangen skal hun med argusøyne se på den norske TV-historien. Intet TV-øyeblikk er for lite, og intet er for stort. Hun har virkelig fråtset i alle de norske TV-kanalenes arkiver – på jakt etter pinligheter, feilskjær, bommerter, eller bare rett og slett ting hun selv syns er morsomt. De havner alle under Anne Kats skarpe lupe; TV-journalistene, stjernene, publikummet, showene og ikke minst alle de energiske programlederne titteboksen har fremfostret gjennom tidene.

Med en sunn skepsis til en tidvis fjollete verden av TV-programmer vil hun forsøke å hjelpe deg til å se på TV på en ny måte – det vil si sin måte!

Anne Kat ser på TV på en måte kanskje flere burde gjøre …

Programmet er sendt tidligere.

Norsk humorserie 2009
Produsert av: Rubicon TV for NRK
Produsent: Geir Sindre Breivik
Programleder: Anne-Kat. Hærland
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte: Publikumsservice, 815 65 900