Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 1. juli 2005 kl 23.15 Elsk meg

Tatt på fersken

Julia blir tatt på fersken for butikk-tyveri. (Foto: Southern Star).
Julia blir tatt på fersken for butikk-tyveri. (Foto: Southern Star).
Det er ikke så greit for Charlie og Julia om dagen. Julia havner i en forferdelig vanskelig situasjon i en butikk, og det blir etter hvert klart at hun og Charlie kanskje ikke ønsker de samme tingene i livet likevel. Frankie står overfor et vanskelig valg.

Da Charlie glemmer bursdagen hennes, prøver Julia å dempe skuffelsen ved å bevilge seg en hyggestund med litt butikknasking… Men så blir hun oppdaget og kalt inn på kontoret til butikksjefen, Dominic. Han viser seg å være svært så forståelsesfull da Julia betror ham alle sine sorger.

Forholdet mellom Charlie og Julia står ved et veiskille, og de må bestemme seg for hva de ønsker ut av livet.

Stevnemøte
Frankie blir overlykkelig da Howard, Julias eks, inviterer henne ut. Men ikke alle deler hennes entusiasme. Faktisk så er alle henne nærmeste helt imot at hun skal gå ut med ham, og hun bestemmer seg for å sabotere stevnemøtet før ting får utvikle seg videre.

Om serien
I sommer følger vi fire menneskers liv som flettes sammen av kjærlighet, sjalusi, gammel vane og livets tilfeldigheter i den australske dramaserien "Elsk meg".
Serien er på ti episoder og speiler livet til dagens 30-åringer som danner andre familiekonstellasjoner enn forrige generasjoner. Serien er produsert av John Edwards, og skrevet av Jacqueline Peske som laget "Våre små hemmeligheter". Hovedrollen som Frankie spilles av Claudia Karvan, som også hadde en av hovedrollene i "Våre små hemmeligheter".

Frankie er 31 år, alenemor for åtte år gamle Lou og seriens hovedperson. Hun håper stadig å få fart på livet sitt, men vet ikke helt hvordan. Til daglig jobber hun som tegner i en avis, men er egentlig kunstmaler.

Frankie deler hus med Tom, en tidligere stjernekokk som etter å ha slitt med stoffproblemer, nå lager mat på kjøkkenet i byens rehabiliteringssenter.

Litt borti gaten, i et mye finere hus, bor Charlie som er Frankies eksmann og Toms bror. Han er lykkelig gift på nytt med Julia som snart skal føde deres første felles barn.

Australsk dramaserie 2004
Originaltittel: Love My Way
Episodetittel: Stick Sister
Produsert av: Southern Star
I rollene: Claudia Karvan (Frankie Page), Brendan Cowell (Tom Jackson), Dan Wyllie (Charlie Jackson), Asher Keddie (Julia Jackson), Alex Cook (Lou Jackson).
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41/909 55 364