Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 29. mars 2006 kl 20.05 Noen som passer for meg?

Noen som satser på meg?

Alice (Tamsin Greig) i
Alice (Tamsin Greig) i "Noen som passer for meg?". (Foto: BBC)
Alice har bursdag, og hun mener at stjernene nå står i riktig posisjon for at hun endelig skal treffe den ideelle partner.

Så da hennes kvinnelige kolleger på parfymeriet arrangerer en "bombesikker date" for henne, hva kan gå galt?

Gil i ødemarken
Forfatteren Gil – dvs. Alices ideelle partner som hun ennå ikke har møtt – sitter på sin side og sliter med manus til en kjærlighetshistorie. Konsentrasjonen er på bånn, mest pga. naboen Irene som han kan skimte konturene av i baderomsvinduet. Antakelig er hun splitter naken.

Mer om serien
Britiske Alice og amerikanske Gil strever seg gjennom det ene parforholdet etter det andre. Stikkord: Som seere vet vi på forhånd at Alice og Gil er skapt for hverandre, men DE vet det ikke. Før eller siden vil skjebnen føre de to sammen, de vet bare ikke når.

"Noen som passer for meg?" viser Alice og Gils forhåpninger, frykt og dating-fiaskoer i tiden før de to ble et ideelt par..

Britiske Tamsin Greig spiller Alice og amerikanske Michael Landes er Gil. Hun er regnskapsfører for et kosmetikkfirma i London, utplassert i en større parfymeforretning i byen. Han er en vellykket forfatter på utkikk etter et liv – kunstnerisk utvikling og et varig kjærlighetsforhold – utenfor USA.

Britisk dramaserie i seks episoder (2004)
Originaltittel: Love Soup
Produsent: BBC Worldwide
I rollene: Tamrin Greig, Michael Landes og Trudie Styler
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57