Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 26. april 2002 kl 23.15 Den tredje vakten

Doherty i ilden

Det blir dramatisk for Doherty i kveldens episode. Først må han fire seg ned fra et tak i et høyhus som brenner. Så blir han beskutt av en tidligere brannmann som har fått sparken på grunn av uberegnelig oppførsel.

Eks-brannmannens navn er Cregg, og han dukker første gang opp under brannen i høyhuset der Doherty må komme Doc, Carlos og en pasient som har fått slag, til unnsetning. Under Dohertys neste utrykning er Cregg også til stede. Den ustadige mannen drar plutselig frem et våpen og begynner å skyte på Doherty og hans kolleger. En av dem blir drept, mens Doherty blir såret.

Yokas liker ikke at hun er gravid, og ettersom hun mener de ikke har råd til flere barn, unnlater hun å fortelle noe til Fred. Bosco minner henne på at de andre barna deres heller ikke var planlagt, men for dem har jo alt ordnet seg.

Ellers byr kveldens episode også på hyggelige ting som at Morales og Doc flytter sammen, og at Davis feirer sin ett-årsdag i politiet.

Episoden er den siste av ”Den tredje vakten” denne omgang. For øvrig vil serien gå i reprise på NRK2 torsdager f.o.m. uke 17.

Om ”Den tredje vakten”
Suksessprodusentene John Wells (”Akutten” og ”Presidenten”) og Christopher Chulack (”Akutten”) er tilbake med et intenst actiondrama fra New Yorks gater. Vi følger en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet.

Monte ”Doc” Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og følelsene for ham er ikke helt sluknet ennå. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Doherty har fått en ny kompanjong, den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politiet i 55. distrikt har heller ikke rolige dager. Maurice ”Bosco” Boscorelli (Jason Wiles) er en tøffing, men hans bestrebelser på å kunne kalle seg ”supercop” irriterer hans partner Faith Yokas (Molly Price), mor til to barn og ulykkelig gift. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John ”Sully” Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket. Sully er dessuten lite begeistret for sin nye og urutinerte partner Ty Davis (Coby Bell), sønn av Sullys forhenværende kompanjong som ble drept i tjeneste.


Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Hilde Ljøen(tlf. 23 04 72 36)
LENKER
  • NBCs sider 
  • Mer om serien