Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 30. juni 1999 kl 19.30 Billetten

Billetten (ttv)


NRK1 onsdag 30. juni kl 19.30
Billetten (5:7)

1. semifinale

Det er reiselystne og kunnskapsrike Vigdis Hjort og Lasse Pedersen på lag A og Ellen Zahl Jonassen og Geir Lystrup på lag B som har penger nok i reisekassa til å fortsette turen mot finalen 14. juli. I kveld møtes lagene til et spennende semifinaloppgjør.
Programleder Andreas Lunnan stiller med nye spørsmål, mens dommer Viggo Valle sørger for at lagene får lommepenger etter innsats.
Hvem stikker av med den største potten? Blir det forfatteren Vigdis Hjort og makkeren, kinosjefen i Karmøy, Lasse Pedersen eller musikeren Geirr Lystrup og skuespilleren Ellen Zahl Jonassen? Bli med på den spennende reisen i kveld!
Den 2. semifinalen finner sted onsdag 7. juli.

Om serien
Billetten er en sommerlig fjernsynsversjon av det populære P1 programmet \"Påskelabyrinten\". Med Trondheim som utgangspunkt drar deltakerne i den nye reise-spørreleken ut i verden med lommepenger etter innsats. Målet er en plass i finalen 14. juli, der premien er en weekend-billett i Europa.
Hver onsdag i syv uker framover kan vi følge deltakerne på \"den fornøyelige reisen\".

Åtte tomannslag
Programserien er lagt opp med åtte tomannslag med mer eller mindre kjente fjes som konkurrerer etter et cup-system med fire innledende runder og to semifinaler. Vinnerlaget i hver semifinale møtes i studio til et spennende finaleoppgjør. Ved hjelp av bilder, filmklipp og gjenstander skal deltakerne finne fram til reisemål i inn- og utland.
Dommer er selveste sjefen for den tradisjonsrike, radiosuksessen \"Påskelabyrinten\", Viggo Valle. Han deler ut lommepenger på reisen med mer eller mindre raus hånd. Hvor mye deltakerne får å rutte med er avhengig av innsats og den hjelpen de får underveis. Det tapende laget
Det er Tor Erik Lillehagen og Unni Søbstad med Viggo Valle i spissen som har laget spørsmålene til spørreleken.

NRK1 onsdag kl 19.30

Egenprodusert fra NRK Sør-Trøndelag
Programleder: Andreas Lunnan, tlf. 73881200, 90596479
Dommer: Viggo Valle
Prosjektleder: Henning Skjæret
Produksjonsleder: Ma Rosnes
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Siri G. Meyer, tlf. 23048123