Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 6. februar 2004 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Steikje bra program!

Musikalske underholdere f.v. Knut Aafløy, Ingrid Bjørnov, programleder Ivar Dyrhaug, Christina Bjordal og Fredrik Knutsen. (Foto: Scanpix)
Musikalske underholdere f.v. Knut Aafløy, Ingrid Bjørnov, programleder Ivar Dyrhaug, Christina Bjordal og Fredrik Knutsen. (Foto: Scanpix)
I kveld viser mannen bak Hildegunn, Fredrik Knutsen, at han kan mer enn å reklamere for gardiner. Mye mer. Sammen med Christina Bjordal konkurrerer han mot Ingrid Bjørnov og Knut Aafløy. Vil Bjørnov klare å holde seg borte fra tangentene?

Fredrik Knutsen har hatt stor suksess med sine show som Hildegunn Moltubakk, nå sist med forestillingen "Gift med Hildegunn". Men i kveld kommer han som seg selv.

Han konkurrerer sammen med Christina Bjordal som platedebuterte i høst med Christina Bjordal Band "Where Dreams Begin".

I kveld kan pianist Trond Nagell Dahl måtte kjempe om tangentene. Med Ingrid Bjørnov på laget kan det vel fort bli firhendig?

Bjørnov har i tillegg til en allsidig musikalsk karriere, også gjort seg bemerket som programleder og reporter i radio og som skribent. De siste årene har hun hatt stor suksess med sine soloshow, og i høst hadde forestillingen "Klassisk hærverk" premiere på Scene West.

I kveld blir det nok både gamle klassikere og nyere materiale. Med seg på laget har hun Knut Aafløy. Han er kjent fra popbandet Logikal, og jobber nå med en ny plate.

Om programmet
"Beat for beat, tone for tone" er en del av den såkalte "gullrekka" til NRK1 på fredagskvelden. I høst hadde serien et snitt på over 1 100 000 seere med en markedsandel på over 70 prosent. Dette er niende sesong for den populære musikkonkurransen. Ivar Dyrhaug stortrives i rollen som (u)myndig programleder og pianistene Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve slutter aldri å imponere.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Hjemmeside