Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 19. april 2006 kl 21.00 Larry Sanders-show

Tv-skjermen avslører deg

Skuespilleren Mimi Rogers er gjest i Larrys show. Hun sier at hun gjerne ville like å se talkshow-verten gjøre en nakenscene i en film. Det ene ordet tar det andre, og flørten er i gang. Det går så langt at Larry ber Mimi om å komme tilbake neste kveld.

Hjemme prøver Larry å skifte kanal sånn at ikke kona Jeannie skal se opptrinnet med Mimi Rogers. Men Jeannie insisterer på å få se showet, og hun blir interessert i flørtingen mellom Larry og Mimi. Hun spør rett ut om de har hatt sex sammen.

Neste dag er Larry urolig, og betror seg til Arthur. Han er redd for å gli inn i et forhold med Mimi, som påstår at hun har ekte følelser for ham. Hele redaksjonen stiller opp for at Larry slik at han ikke gjør noe dumt. For selv om han hadde sjansen til et nummer med den deilige Mimi Rogers, holdt han stand. En mann fortjener applaus fra kona for noe sånt!

Om serien
Hver onsdag utover våren skal vi følge den amerikanske talkshow-verten Larry Sanders både foran og bak kamera. Han er skapt av komikeren, tekstforfatteren og skuespilleren Garry Shandling, som her har blandet fakta og fiksjon på en helt spesiell måte. Shandling spiller selv rollen som Larry Sanders.

Sanders fremstår som en vellykket talkshow-vert, men i virkeligheten er han en svært sammensatt karakter. Han er egosentrisk, men har likevel dårlig selvtillit. Han er sta, men blir ofte vinglete når han får råd fra de underligste kanter. Han er redd for å få sparken av tv-selskapet, men klager stadig over dårlig behandling. Likevel er Larry eneste kaptein på skuta. Med seg har han produsenten Artie, en tøff tv-proff som er både mor, far, venn og manager for Larry, og assistenten Hank, en forfengelig og ikke altfor intelligent person hvis oppførsel medfører mange pinlige situasjoner.

Amerikansk komiserie (1992)
Produsert av HBO
Originaltittel: "The Larry Sanders Show"
Episodetittel: "The Flirt Episode"
Med Garry Shandling (Larry sanders), Rip Torn (Artie), Jeffrey Tambor (Hank) og Wallace Langham (Phil)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78