Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 16. april 2004 kl 19.55 Venneprøven

Trude og Dennis

Trude Mostue, Hilde Hummelvoll og Dennis Storhøi (NRK-foto: Ole Kaland)
Trude Mostue, Hilde Hummelvoll og Dennis Storhøi (NRK-foto: Ole Kaland)
Dyrlege, programleder og skribent Trude Mostue med sine to søstre på laget skal bryne seg mot skuespilleren Dennis Storhøis lag. Han har med seg en onkel og kollega. Programleder Hilde Hummelvoll er lattermild, men rettferdig.

Trude Mostue har tatt med seg storesøster Hilde Mostue som er helsesøster på Bekkestua ungdomsskole i Bærum. Om ettermiddagen har hun ekstrajobb som privatsjåfør for sine tre barn og resten av nabolaget. Hun tok minibuss-sertifikat for noen år siden… Lene Mostue er Trudes lillesøster og utdannet sivilingeniør innen elkraft-teknikk, men for tiden har hun dagene fylt opp med å ta seg av sin lille sønn Albert Emil.

Dennis Storhøi er en allsidig skuespiller med mange venner, som for eksempel skuespilleren Kjetil Høegh, til daglig ansatt ved Hålogaland Teater. Kjetil har også spilt i tv-serien "Offshore". Han er ellers helt fotballfrelst, med Tromsø som favorittlag, og lidenskapelig opptatt av rododendronplanter. Svein Andreassen er Dennis Storhøis onkel, og onkel Svein er 47 år, saksbehandler i et elektrogrossistfirma og glad i jazz og blues fra 60- og 70-tallet.

Om serien
Hilde Hummelvoll har igjen samlet et knippe kjente personer som hver har med seg to venner. Det er to lag i hvert program, og disse skal konkurrere hvem som kjenner hverandre best ved hjelp av uhøytidelige leker og oppgaver.

Det har skjedd noen forandringer siden forrige runde. Denne gangen blir hovedpersonene blant annet plassert i såkalte "dilemmaer", det vil si for dem uvante situasjoner, og vennene skal finne ut hvordan han eller hun vil løse oppgaven.

Gil Bonden, Marvin Charles og bandet, som nå har fått navnet Boondocks, sørger for musikalsk trøkk i studio.

Underholdningsprogram, samproduksjon MTV og NRK
Produsent MTV: Arne Thoresen
Prosjektleder NRK: Eva Marie Gransæter
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83