Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 29. mars 2003 kl 20.20 Hodejegerne

Gjøglerne kommer

Grethe Kausland og Trond-Viggo Torgersen spiller på samme lag. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Grethe Kausland og Trond-Viggo Torgersen spiller på samme lag. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
”Hodejegerne” står i komikerne og gjøglernes tegn i kveld. Grethe Kausland og Trond-Viggo Torgersen får skarp konkurranse fra heller ukjent hold.

Denne konkurransen kommer fra Geir Gjelten og Tomm Percy, begge med lang fartstid som populære sjonglører og entertainere. Sistnevnte har underholdt i bl.a. LørDan, Melodi Grand Prix og Da Capo. Geir Gjelten er av alle ting en proff lommetyv!

Om ”Hodejegerne”
Tande P er klar med ti nye programmer i serien ”Hodejegerne” der to kjendislag, kalt hodejegerne, skal gjette seg frem til yrkesbakgrunnen til seks ukjente personer. Hodejegerne får en litt kryptisk presentasjon av fagfolkene, som de ellers bare får vite fornavnet på. Deretter må de teste personene, grille og forhøre dem, for så å gjette seg frem til hvilket yrke de har.

Nytt av året er at i hvert program får en av yrkesutøverne vist at de har en spesiell hobby. Det blir også en egen SMS-konkurranse for seerne hjemme, der premien er et flott ”Hodejegerne”-krus.

Komikeren Rigmor Galtung er med som underholder i denne runden av ”Hodejegerne”. Hun opptrer som den småvulgære og brautende dama Gry, stolt eier av et vaskebyrå.

NRK Underholdningsavdelingen
Programleder: Alf Tande-Petersen
Prosjektleder: Eva-Marie Gransæter, 23049668
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364