Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 16. september 2003 kl 21.25 Den tredje vakten

Skudd i skolegården

Både ambulanseteam, brannfolk og politi må rykke ut da det faller skudd i en skolegård. (Foto: Warner Bros.)
Både ambulanseteam, brannfolk og politi må rykke ut da det faller skudd i en skolegård. (Foto: Warner Bros.)
Både brannfolk, politifolk og flere ambulanseteam må jobbe sammen etter en stygg skyte-episode på en skole.

Davis, Sully, Bosco og Yokas rykker ut til en skole der det har falt flere skudd. Ambulansesjåførene Doc og Carlos i tillegg til Doherty og Taylor kommer til for å hjelpe til med den desperate situasjonen. De må lokalisere den skyldige og prøve å nøste opp hva som er grunnen til den meningsløse voldshandlingen.

Kim Raver sliter fortsatt med depresjonen sin, mens Yokas mottar dårlige nyheter fra legen.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Sidsel Linden, tlf. 23 04 98 41


Bilde
Både ambulanseteam, brannfolk og politi må rykke ut da det faller skudd i en skolegård. (Foto: Warner Bros.)

LENKER
  • NBC 
  • Diverse om Den tredje vakten