Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 18. april 2013 kl 20.15 Oppdrag Nord-Norge

Nye utfordringer


I kveldens episode av Oppdrag Nord- Norge er det blant annet basehopping som står på menyen.

Jokke Sommer og Atle Dahl tar stein - saks - papir om hvem som skal bli den første til å hoppe utfor Skotstindan. Kari Schibevaag finner nye idylliske plasser hun kan kite, og Karsten får en utfordring.

Om serien
Ni av Norges fremste ekstremsportsutøvere drar ut på båtreise i spektakulære Nord-Norge. Kaptein Mads Bækkelund og båten Fjord Visjon tar dem med til nye steder som byr på vill, vakker natur og uendelige muligheter.

Reisen starter i Tromsø, videre drar de til Lyngen, sørover til Senja, Andørja og Vesterålen før de runder Lofoten og drar over Vestfjorden til siste stopp på turen, Steigen.

I åtte uker følger vi de adrenalinsøkende utøverne fra sted til sted i nordnorsk natur, der utfordringer skal overvinnes og drømmer kan gå i oppfyllelse! Vi møter de forventningsfulle utøverne idet de mønstrer på i Tromsø for å oppleve sitt livs eventyr. Kaptein Mads Bækkelund har tatt med seg PC Fosse og Jokke Sommer fra forrige ekspedisjon i Sognefjorden, begge skadet, men med håp om å klare å komme tilbake i løpet av turen.

Norsk underholdning/dokumentarserie i 8 deler (2012)
Produsert av Flash Studio AS for NRK
Produsent: Sindre Kinnerød
Prosjektleder NRK: Gitte Calmeyer
Presseansvarlig:Sarah Jordanson Fauske telefon:41506747
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice , 815 65 900