Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 11. november 2000 kl 18.30 Reser

Reser (ttv)


NRK1 lørdag 11. november kl 18.30
Reser (4:8)

Fritid i Kongsberg

Etter et besøk på Hamar forrige lørdag er Stine, Stian og blomsterbilen i dag kommet til sølvbyen Kongsberg. Her skal de sjekke ut ungdommens fritidsinteresser, blant annet skating.

RESERs unge reportere Stine og Stian, også kalt RESERne, vil vite hvorfor ungdom holder på med akkurat det de gjør på fritiden, og om foreldrene påvirker valgene deres. I Kongsberg ser de nærmere på noe som opptar unge både der og ellers i landet, nemlig det å ha et sted å skate. Kongsberg bygget skatepark for to måneder siden, men nå er den allerede lagt ned på grunn av støy. RESERne tar saken!

Britney Spears-sensasjon
Stine påstår at hun har møtt norgesaktuelle Britney Spears, og at superstjernen i all fortrolighet viste henne sin nye video etter at kameraene var slått av. Videoen, som er laget med tanke på det asiatiske markedet, lyder navnet \"Beijing one more time\" og skal ha blitt til i dypeste hemmelighet. Stine insisterer på at hun er den eneste som hittil har fått se den. I kveld lar hun bomben springe: Som første tv-program i verden viser RESER \"Britney goes Asia\"-videoen. Er Stines avsløringer ekte eller bare oppspinn? Svaret får du i RESER i kveld!

NRK1 lørdag kl 18.30

Egenproduksjon fra Barne- og ungdomsavdelingen
Programledere: Stine Buer og Stian Barsnes Simonsen
Prosjektleder: Paal Ritter Schjerven
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)

Bilde
Stine Buer og Stian Barsnes Simonsen er på besøk på Kongsberg denne lørdagen. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)