Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 25. januar 2000 kl 22.30 Copacabana

Copacabana (ttv)

NRK1 tirsdag 25. januar kl 22.30
Copacabana

Skuespillergjester hos Yngve

I kveldens \"Copacabana\" får trendfriken Yngve Freiholt besøk av en såpe- og en morogjest. Skuespillerne Karin Lunden og Hilde Lyrån utgjør det kvinnelige kjendislaget i Freiholts merkverdige konkurranse.

Karin Lunden kjenner de fleste best som \"Billeba\" i såpeserien \"De syv søstre\", mens Lyrån har gjort seg bemerket både innen komedie, revy og musikaler. De to damene utgjør det vakre, kvinnelige alibiet hos Freiholt i kveld, og på deres motstanderlag finner vi to kjekke, uniformerte herremenn hentet nærmest rett fra jobben. Denne gangen er det to sykkelbud som skal teste sine kunnskaper om norsk populærkultur mot skuespillerne.
Mellom konkurransene blir det innslag hvor Robert Stoltenberg utfolder seg som forskjellige figurer, med god hjelp av Harald Eia, Arne Scheie og Kjell Kristian Rike.

Om programmet
Yngve Freiholt, eller Robert Stoltenberg som er hans virkelige navn, bor i Oslo, men kommer opprinnelig fra en by litt utenfor hovedstaden. Årene han har tilbrakt i Oslo har imidlertid gjort sitt til at dialekten nå er utpreget vestkant, og han regner seg som født og oppvokst i den urbane hovedstaden.
\"Copacabana\" er et quiz-show der Yngve Freiholt har besøk av gjester i studio som skal svare på uhøytidelige spørsmål om norsk populærkultur fra de siste 30 årene
Konkurransens tema er mangesidige og kan dreie seg om alt fra hvilke kjendiser som har stått fram med psykiske lidelser, til hvilke som har uekte barn.
Innimellom konkurransene blir det sketsjer og innslag fra Yngves verden, i tillegg til endel morsomme innslag der Robert Stoltenberg spiller andre rare typer som har litt av hvert å hanskes med.

NRK1 tirsdag kl 22.30

Bilder lagt ut på premieredagen 18. januar

Egenprodusert underholdningsprogram
Prosjektleder: Lars Hognestad
Programleder: Robert Stoltenberg alias Yngve Freiholt
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18