Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 5. september 2006 kl 22.20 Seks fot under

Horen og løgneren

Brenda (Rachel Griffiths) og Nate (Peter Krause) har problemer i forholdet og søker hjelp hos en rabbi (Foto: Warner Bros)
Brenda (Rachel Griffiths) og Nate (Peter Krause) har problemer i forholdet og søker hjelp hos en rabbi (Foto: Warner Bros)
Nate og Brenda er forlovet, men begge sliter med tvil. De søker råd hos Rabbi Ari som oppfordrer til mer åpenhet i forholdet deres. Er Rachel en hore, og Nate en løgner?

Ruth har et stort behov for å kontrollere livet til Nikolai. Claire hjelper henne til å innse at det er hun selv som trenger hjelp.

Når Federico blir mistenksom til en eldre kvinnes såkalte naturlige død, forårsaker han

Om serien
I sommer får vi gjensyn med de to første sesongene av suksesshistorien "Seks fot under". Hver tirsdag fremover byr NRK2 dobbeltepisoder.

"Seks fot under" er en morbid, men morsom serie. Tittelen henspiller på temaet, nemlig døden og livet sett fra ståstedet til den noe dysfunksjonelle familien Fisher.

Moren, Ruth, er en svært kontrollerende kvinne. Hennes to sønner Nate og David er to vidt forskjellige personligheter. De har ansvaret for familiebedriften Fisher & Sons som byr på stadige utfordringer.

David er homofil og har et turbulent forhold til politimannen Keith. Yngstedatteren Claire er hele tiden på jakt etter å utvide sin horisont - blant annet mottok hun nyheten om farens død etter å ha inntatt en mengde narkotika.

Seks fot under er en av det nyskapende HBOs største suksesser, ved siden av Sopranos, Krigens brorskap og Sex og singelliv. Seriens produsent er Alan Ball, som også stod bak den Oscar-belønnede filmen American Beauty. Seks fot under har vunnet mange Emmy- og Screen Actor's Guild-priser.


Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Six Feet Under (Sesong 2), Kveldens episode: "The Liar and the Whore"
Regi: Miguel Arteta
I rollene: Peter Krause, Michael C. Hall, Frances Conroy, Lauren Ambrose, Freddy Rodriguez, Mathew St. Patrick, Rachel Griffiths.
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36


LENKER
  • Hjemmeside