Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 30. juni 2011 kl 19.55 Sigrid søker kjæreste

Ut på tur, alltid sur


Sigrid gjør alvor av planene om å søke seg utenfor vennegjengen, og drar på hyttetur for single, arrangert av Turistforeningen. Egentlig er hyttetur noe av det verste Sigrid vet, så allerede før avreise har hun problemer med motivasjonen.

Dårlig vær, skitten utedo, felles sovesal og mange situasjoner med pinlig stillhet i gruppa gjør starten av hytteturen til et lite mareritt, og får ikke fram sjekkehumøret hos Sigrid. Det er vanskelig å skjønne hvordan noen kan finne hverandre på denne måten.

Så kommer sola, rødvinen og smilet fram, og fjelltur med singelgruppa er ikke så verst likevel. Og midt på natta kommer en ny mann inn i gruppa. Kan han være noe?

Om serien
Sigrid er 30 år og singel og ønsker seg mest av alt en kjæreste. Kan hun finne ekte kjærlighet på seks uker, hvis hun bare prøver hardt nok?

Ingen menn skal føle seg trygge når Sigrid Bonde Tusvik tar på seg å teste alle datingformer som finnes i jakten på drømmemannen. Resultatet er en helt unik reise i kjærlighet, som både er romantisk og desperat, ærlig og pinlig, morsom og slitsom.

Sigrid går i krigen for kjærligheten - og for at du der hjemme skal få svar på hvilket datingkonsept som passer best for deg.

Sendt tidligere.


Underholdningsserie i 6 episoder (2010)
Produsert av: Nordisk Film
Pressekontakt: Nathalie Sprus , 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no