Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 17. februar 2005 kl 22.30 Melonas

Chat for gamle

Stine Buer, Kristin Skogheim og Pernille Sørensen er Melonas. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Stine Buer, Kristin Skogheim og Pernille Sørensen er Melonas. (Foto: Ole Kaland, NRK)
En smakebit av "Menza-chaten" og "Vizitten", også kalt Gamlis-chaten, får vi en smakebit på i kveld. Det er et helt nytt programkonsept for de litt eldre tv-seerne, og Stine, Pernille og Kristin presenterer galskapen.

Ellers blir det som alltid et dryss av sketsjer i programmet og de tre Melonas-jentene viser blant annet hvor viktig en bærevegg er. I tillegg får vi se hva som kan finnes på gavebordet i bryllup, og vi får møte tre gulldamer i trøbbel.

Om serien
Melonas-jentene Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim er tilbake med ti nye programmer. Nytt i denne runden er at trioen hver uke parodierer et tv-programkonsept som også er rammen rundt programmet. Eksempler er Frokost-TV, Barne-TV, chat, quiz og forbruker-tv.

I tillegg presenterer de et vell av sketsjer. Blant annet tar jentene for seg skidress, spiritisme, interiørarkitekter, drillpiker, skilsmisse, gruppesex, dating, pupper, brudebilder og svømmeføtter.

Stine, Pernille og Kristin spiller selv i alle sketsjene. I andre roller finner vi blant andre Håvard Bakke, Morten Østhus og Vegar Hoel.

Egenprodusert humorserie fra NRK Underholdning
Av og med: Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim
Prosjektleder: Stina Greaker
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10
Vises i Nett-TVLENKER
  • Les mer