Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 21. desember 2010 kl 19.45 En naturlig helaften

Perler fra naturen


Ut i Naturen-redaksjonen tjuvstarter jula med sin egen versjon av grevinnen og hovmesteren. I denne versjonen er grevinnens finstue byttet ut med selveste Nordkapp-platået.

I de tre rollene treffer vi hovmester Kjell Fuglehaug, grevinne Kari Toft og "Tigerskinn" Hanne Cecilia Aass. Kommer de til å holde stilen i stiv kuling?

På menyen
Kveldens sending er delt i to. Et høydepunkt i den første delen, er kåringen av årets beste seervideo. Vi får stemningsfulle julekort, møte med den tapre hundekjøreren Kristine som aldri rakk banketten etter Finnmarksløpet. Vi blir med Arne Nævra og besøker pingvinene på Sydpolen og får presentert helt ny viten om hvor villaksen fra Altaelva tok vegen da vi slapp den ut i åpent hav.

Flått og sex
Ikke alle fryder seg over naturen. Vi får en gjest som tidligere har uttrykt hat mot naturen. Men nå har pipen fått en annen låt. Per Inge Torkelsen har oppdaget at flått er bra for sexlivet.

Vær og vintereventyr
I andre del gjenopplever vi været vi hadde i 2010 og viser blant annet hvor vakker vinteren kan være. Ikke minst i fantasien. "Drømmen om juleskogen" er filmen som viser bilder av det du kanskje trodde på som barn.

Egenprodukjson, 2010
Programledere: Kjell Fuglehaug, Kari Toft, Hanne Cecilia Aass
Redaktør: Terje Dale
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no