Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 16. september 2009 kl 22.15 Sporløst forsvunnet

Som dugg for solen

Stjernespilleren Ted Soros ( Nicholas D’Agosto) forsvinner etter å ha sikret topplassering for laget sitt. (Foto: Warner Bros)
Stjernespilleren Ted Soros ( Nicholas D’Agosto) forsvinner etter å ha sikret topplassering for laget sitt. (Foto: Warner Bros)
Samme kveld som 17 år gamle basketballstjernen Ted Soros har sørget for skolelagets topplassering, forsvinner han som dugg for solen. Hva kan grunnen være?

Foreldrene mener at forsvinningen kan ha sammenheng med at Ted ønsker å komme inn på et annet og bedre basketlag, men agentene i FBI tror det kan ha noe med at faren drikker og slår. De lurer også på hvorfor trener Owens og de andre spillerne virker som om de holder noe skjult.

Samtidig kommer Anne med en trist nyhet til Jack.


Om serien
En gruppe spesialetterforskere i FBI arbeider med å spore opp savnede personer. De følger én hovedregel: å lære offeret å kjenne. Etterforskningsteamet kartlegger den savnedes tilværelse i minste detalj og hvert minutt av vedkommendes bevegelser i tiden før forsvinningen. Hver sak er en kamp mot tiden, for etter 48 timer er sjansen for å spore opp personen drastisk redusert.

Amerikansk spenningsserie i 24 deler
Produsert av Warner Bros (2006)
Original tittel: Without a Trace (series 5)
Kveldens episode: Fade-away
I rollene: Anthony LaPaglia, Poppy Montgomery, Marianne Jean-Baptiste, Eric Close, Enrique Murciano, Roselyn Sanchez, m.fl.
Pressekontakt: Sidsel Mundal 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no