Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 24. september 2002 kl 22.30 OJ - alt for Norge

OJ tar for seg helse

Tårnfrid og Grete Roede. (Foto: NRK)
Tårnfrid og Grete Roede. (Foto: NRK)
Otto Jespersen tar for seg ulike aspekter ved vårt land, og i kveld skal det handle om helse.

Kjenner vi mannen rett blir det både skudd fra hofta, og ikke minst godt spissete kommentarer om hvordan staten Norge tar vare på innbyggernes helse.

Tårnfrid er nok en gang på farten med sine venninner, og hva passer vel bedre enn å møte hele Norges slankedronning Grete Roede når det dreier seg om helse? Roede får en nokså oppkvikkende bytur sammen med karrierekvinnen Tårnfrid, som denne gangen har klart å skvise slankedronningen inn i sin ”tighte” timeplan.

I tillegg får vi møte den tørste damen som gjør absolutt alt for å få seg noe å drikke. Barron Blod, Birger og bonden Duggurd er også på plass.

Om serien
Otto Jespersen har med sin nye programserie ”OJ - alt for Norge” satt seg som mål å gjenreise Norges nasjonalånd. I seks deler skal han ta for seg ulike aspekter ved landet vårt på sin sedvanlige selvgode måte. OJ er blant annet ute etter å knuse kritikken mot Helse- og Fattig-Norge.

- Det blir en patriotisk serie, som skal ta for seg det å elske og ære fedrelandet, sier hovedpersonen. Men selv om det blir ”alvorlige” temaer i OJs nye serie, slipper han også fram sine figurer. I tillegg til satanisten Barron Blod og den alltid like optimistiske Birger, har OJ noen nye figurer på lur. Det er blant andre bonden Duggurd, en norsk småbruker som får postordrebrud fra Murmansk levert på døren, snakker med hesten sin og pisser på blikkboks!

NRK Underholdning
Egenprodusert humorserie
Programleder: Otto Jespersen
Prosjektleder: Stina Greaker, 23 04 74 96
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10