Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 23. august 2003 kl 10.00 VM friidrett, Paris 2003

NRK gir deg VM i friidrett

Karen-Marie Ellefsen og Lars Lystad skal sammen med Dag Erik Pedersen, Steinar Hoen, Eirik Koren og Rita Morvik dekke VM i friidrett i Paris. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Karen-Marie Ellefsen og Lars Lystad skal sammen med Dag Erik Pedersen, Steinar Hoen, Eirik Koren og Rita Morvik dekke VM i friidrett i Paris. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Er du interessert i friidrett, kan du glede deg til åtte dager med fullt trøkk på NRK! NRK-sporten er i Paris og vil sende i underkant av 50 timer direkte fra mesterskapet.

Karen-Marie Ellefsen, Lars Lystad, Dag Erik Pedersen og Steinar Hoen er på plass i den franske hovedstaden og skal sørge for at norske tv-seere får med seg alt som skjer under VM i friidrett. Det blir direktesendinger hver dag og selvsagt intervjuer og reportasjer.

Dag Erik Pedersen skal formidle stemningen nede på stadion, mens Karen-Marie Ellefsen, Lars Lystad og Steinar Hoen kommenterer de ulike øvelsene. I tillegg sørger reporterne Eirik Koren og Rita Morvik for å underholde det norske folk med reportasjer fra mesterskapet.

Under sendingene 30. og 31. august vil også Jack Waitz være ekspertkommentator under mennenes og kvinnenes maraton.

VM i begge kanaler
Det blir sendinger både på NRK1 og NRK2. Når sendingen er slutt på den ene kanalen, tar den andre over. Denne vekslingen gjør det mulig å overføre i underkant av 50 timer, uten at det går ut over faste programmer.

Norsk ære
Høydepunktene står i kø, men sett med norske øyne, mangler de helt store profilene i dette mesterskapet. Et unntak er Kjersti Tysse Plätser som søndag 24. august er en av favorittene i 20 km kappgang for kvinner.

Trond Nymark stiller på 50 km kappgang onsdag 27. august, og fredag 29. august skal høydetalentet Anne Gerd Eieland i ilden. Samme dag prøver Andreas Thorkildsen å kvalifisere seg til spydfinalen. Han har det 6. lengste kastet i år. Karl Johan Rasmussen og Stine Larsen er de norske håpene i maraton som avholdes lørdag 30. og søndag 31.

NRK Sport
Egenprodusert sending, direkte fra Paris
Programleder: Dag-Erik Pedersen
Kommentatorer: Karen-Marie Ellefsen, Lars Lystad og Steinar Hoen
Vaktsjef: Jan Petter Saltvedt
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/98 48 02 78