Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 31. mai 2003 kl 19.55 Hvilket liv!

Gode foreldre

Susan (Zoë Wanamaker) lykkes i å få med seg ektemannen i terapi
Susan (Zoë Wanamaker) lykkes i å få med seg ektemannen i terapi
Som de gode foreldrene de er, bestemmer Ben og Susan seg for å stille opp når Michaels skole har sin årlige auksjon. Til stede på auksjonen er også en av Bens tidligere pasienter, og det får visse følger…

Når auksjonene begynner, blir Ben involvert i en viss Mr. Spufford, en tidligere pasient Ben har svartelistet på grunn av hans kroniske dårlige ånde. I et forsøk på å forhindre den dårlige ånden i å få tilslaget, nekter Ben å gi seg. Han blir så engasjert at han til slutt vinner over Mr. Spufford.

Susan vinner også en kamp i kveldens episode. Hun vil ha med seg Ben i terapi, og han blir til slutt motvillig med. Men det er terapisten som til slutt tygger nikotinplastrene sine i ren frustrasjon.

Om serien
I denne britiske situasjonskomedien, prdousert av BBC, møter vi familien Harper: mor, far og tre barn – kort sagt en helt vanlig familie. Men deres tilværelse virker likevel som en psykologisk geriljakrig…

Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey, samt "attpåklatten" Michael i huset, står prøvelsne i kø hjemme hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene også forplanter seg til tannlegekontoret.

Serien gikk på NRK1 også i fjor sommer (2002), og fortsetter nå med nye episoder.

Britisk situasjonskomedie, serie 3
Originaltittel: "My Family"
Regi: Dewi Humphreys
I rollene: Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Kris Marshall (Nick), Daniela Denby-Ashe (Janey) og Gabriel Thomson (Michael)
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83