Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 13. juli 2004 kl 20.55 Kalde føtter

Sammen igjen

Vennegjengen samlet. (Foto: Granada)
Vennegjengen samlet. (Foto: Granada)
Jenny gjør det bra i jobben sin som resepsjonist for Claiborne Hotel-kjeden. Hun er allerede blitt kåret til månedens ansatte tre ganger, og sjefen for hele kjeden er svært imponert.

Så begeistret er han at han sender Jenny til Roma for å gi henne erfaring fra et nytt hotell som nettopp er åpnet. Pete er også med, men han er for det meste overlatt til seg selv i den store byen. Det merkes at forholdet mellom dem ikke er hundre prosent stabilt ennå etter at de kom sammen igjen.

Heller ikke hjemme hos David og Karen er stemningen på topp etter Davids utroskap. Adam overtaler David til å bli den mannen Karen alltid har ønsket seg, også i sengen. David gjør så godt han kan, men anstrengelsene forårsaker bare enda mer spenning i ekteskapet.

Også nygifte Adam og Rachel har sitt å stri med. Det er barnløsheten som plager dem. Rachel har en rolle i et teaterstykke, og når Adam en dag under prøven ser henne kysse en mann - og en til, beordrer han henne til å gi rollen fra seg.

Om serien
Seerne kan glede seg til en sommer med den populære gjengen i "Kalde føtter". Det blir nemlig gjensyn med sesong 3, 4 og 5 av den britiske serien som gir en humoristisk og treffsikker skildring av det moderne parforhold og dets prøvelser.

I sentrum for handlingen står tre par i trettiårene som beveger seg gjennom kjærlighetens minefelt. De vingler mellom drømmen om ekteskap og barn på den ene siden, og angsten for forpliktelser og kvelende hjemmehygge på den andre.

Parene består av Rachel (Helen Baxendale) og Adam (James Nesbitt), Jenny (Fay Ripley) og Pete (John Thomson) og Karen (Hermione Norris) og David (Robert Bathurst).

Serien har fått mye oppmerksomhet og begeistrede kritikker i hjemlandet. Fremragende manus og skuespillerprestasjoner samt en sylskarp kombinasjon av humor og gjenkjennelige situasjoner, er blant kvalitetene som er trukket fram i britisk presse.

Britisk komedie
Originaltittel: Cold Feet 4
I rollene: Helen Baxendale, James Nesbitt, John Thomson, Fay Ripley, Robert Bathurst og Hermione Norris
Manus: Mike Bullen og David Nicholls
Regi, ep. 1-3: Tim Whitby, 4-6: Paul Kousoulides og 7-8: Cairan Donnelly
Produksjon: Granada Television
Pressekontakt: Hilde Ljøen(23 04 72 36)