Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 5. august 2004 kl 20.40 Surfeparadiset

Hard konkurranse

Chelsea er spent foran dagens konkurranse. (Foto: Carsey Werner International)
Chelsea er spent foran dagens konkurranse. (Foto: Carsey Werner International)
Det er klart for andre del av konkurransen for jentene, og tre av gutta står foran tøffe utfordringer i Rip Curl-cupen på Sunset Beach. Denne gangen er det Holly, og ikke Sunny, som ender opp i krangel på stranda.

I tillegg til konkurranser blir det også litt kos i surfekollektivet. Damien får besøk av kjæresten Charlotte, og Myles og Chaney får beskjed om at de venter en datter.

Redde for å ryke ut
Det er jentene som skal først i ilden i kveldens episode. "Turtle Bay Resort Pro" er andre del av konkurransen, og alle tre gruer seg. I den første delen gjorde ingen av dem det spesielt bra, og de håper på å få en ny sjanse til å vise hva de kan. I konkurransen slåss Holly og en av de regjerende mesterne om den samme bølgen, og det blir fatalt for ambisiøse Holly. På vei opp fra vannet diskuterer de to jentene høylytt.

Dagen etter er det guttas tur. Sunset Beach er en av de vanskeligste strendene å konkurrere på, og Myles sliter med å leve opp til forventningene etter fjorårets seier.

Om Surfeparadiset
Sju av verdens beste unge surfere flytter inn i et hus på en sju mil lang strand på Hawaii som er verdensberømt for sine bølger. På Oahu-øyas North Shore skal de bo sammen i to måneder mens de kjemper om det verdifulle trofeet Vans Triple Crown. Trofeet gir både ære og berømmelse.

Gjennom seks torsdager blir vi vitne til hvordan noen av verdens mest sexy atleter takler farlige situasjoner, og vi får oppleve egotripper, krangler og emosjonelle opp- og nedturer.

Om deltakerne
Myles Padaca (31) er tittelforsvarer i Vans Triple Crown-mesterskapet. Han bor på Hawaii og skal snart bli far.

Holly Beck (22) kommer fra California, er målbevisst og vil vinne for enhver pris. Hun og Veronica "VK" Kay har lenge vært konkurrenter.

Danny Fuller (20) er fra Hawaii, og like opptatt av å ha det moro som å vinne. Hjerteknuseren har mange jentevenner, men "takler ikke forpliktelser akkurat nå".

Damien Hobgood (23) er profesjonell surfer fra Florida og svært åpen om sin kristne tro.

Chelsea Georgeson (19) fra Australia er en tøff utfordrer for de to andre jentene.

Veronica "VK" Kay (21) fra California har vært sponset av surfemerket Roxy siden hun var 15 år gammel.

Sunny Garcia (32) fra Hawaii er en surfelegende – og bråkmaker. Han liker ikke at andre menn gir kona Raina oppmerksomhet.

Innkjøpt amerikansk virkelighetsdokumentar i 6 deler (2003)
Originaltittel: Boarding House
Produsert av: Carsey-Werner-Mandabach Distribution, LLC
Innkjøpsansvarlig: Trine Fossan
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf. 23 04 86 96/995 39 252