Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 26. august 2009 kl 20.40 Skins

Pass på -her kommer Sketch!

Maxxie (Mitch Hewer) Tenk om han ikke hadde vært homse! (Foto: All3Media International)
Maxxie (Mitch Hewer) Tenk om han ikke hadde vært homse! (Foto: All3Media International)
Sketch er ny i serien; en besynderlig einstøing, innestengt i en fæl, kommunal leilighet der hun pleier sin syke mor. Og Sketch er Maxxies plageånd.

Sketch har fått Maxxie på hjernen. Tenk om han kunne oppdage henne, og tenk om hun slapp å være håpløst forelsket i ham? Og tenk om han ikke hadde vært homse?
Sketch er villig til å gjøre hva som helst for å kapre Maxxie, og hvis hun ikke får ham, skal ingen andre få ham heller.

Og mens collegeoppsetningen av "Osama: The Musical" vakler seg mot en sikker flopp, oppnår Sketch å stå ansikt til ansikt med mannen i sitt liv. Men klarer hun å kapre ham?

Om serien
Det er nesten et år siden vi sist møtte gjengen i den prisbelønte britiske serien "Skins". Nå er de elleville ungdommene i Bristol tilbake, og vi kan regne med like mye latter – og tårer som i første sesong.

I "Skins" møter vi en gruppe ungdommer mellom 16 og 19 år. Tony, Michelle, Cassie, Sid og resten av gjengen utfordrer skjebnen på hver sin måte.

Gjennom dramatikk, følelser og humor skildrer "Skins" de unges komplekse liv. De står med én fot i de voksnes verden, og vi får innblikk i lyse og mørke sider av hverdagene deres.

Forbered deg på smil og latter, krangel og tårer, klining og sex, død og dop, rapping og dans, eksamen, ferier og foreldre - og Bill Bailey som danser med en hund.


Britisk dramaserie i 10 deler
Originaltittel: Skins, serie 2
Produsert av All3 MEDIA International
Med Nicholas Hoult, Mike Bailey, Joseph Dempsie, Mitch Hewer, Larissa Wilson, Dev Patel, April Pearson, Hannah Murray, Kaya Scodelario, Harry Enfield og Bill Bailey
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900


LENKER
  • Les mer