Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 19. april 2006 kl 20.05 Noen som passer for meg?

Alice har en beundrer

Tamrin Greig spiller Alice i
Tamrin Greig spiller Alice i "Noen som passer for meg?". (Foto: BBC)
Alice oppdager at hun har en hemmelig beundrer, en ung medisinerstudent som bor i samme boligblokk.

Den hemmelige beundreren er av den kompliserte typen. Han er mest interessert i at Alice skal vise at hun ikke er den sexgudinnen han drømmer om. Bare en skolegutt-forelskelse? En grønnskolling som lar alt være opp til damene?

Situasjonskomedie for Gil
Gil blir omsider involvert i å skrive manus for en situasjonskomedie i fjernsynet. Der møter han åpenbaringen, Vanessa, en kollega. Tiltrekningen viser seg å være gjensidig, men deres første romantiske aften sammen blir noe helt annet enn både de og vi kan tenke oss.

Nok er nok
Alices hemmelige beundrer er bare et av mange problemer hun har å stri med for tiden. At hennes nærmeste kollega bak parfymedisken, Cleo, på død og liv må åpne seg for henne om sitt kjærlighetsliv gjør ikke saken bedre.

Mer om serien
Britiske Alice og amerikanske Gil strever seg gjennom det ene parforholdet etter det andre. Stikkord: Som seere vet vi på forhånd at Alice og Gil er skapt for hverandre, men DE vet det ikke. Før eller siden vil skjebnen føre de to sammen, de vet bare ikke når.

"Noen som passer for meg?" viser Alice og Gils forhåpninger, frykt og dating-fiaskoer i tiden før de to ble et ideelt par..

Britiske Tamsin Greig spiller Alice og amerikanske Michael Landes er Gil. Hun er regnskapsfører for et kosmetikkfirma i London, utplassert i en større parfymeforretning i byen. Han er en vellykket forfatter på utkikk etter et liv – kunstnerisk utvikling og et varig kjærlighetsforhold – utenfor USA.

Britisk dramaserie i seks episoder (2004)
Originaltittel: Love Soup
Produsent: BBC Worldwide
I rollene: Tamrin Greig, Michael Landes og Trudie Styler
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer: