Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 12. juni 2007 kl 19.55 Nigellas kjøkken

Morsom mat

Nigella Lawson har mye godt å by på (Foto: Channel 4)
Nigella Lawson har mye godt å by på (Foto: Channel 4)
Nigella Lawson byr i kveld på en meny med morsomme navn. Den appellerer til barn i alle aldre, enten du er åtte eller åtti.

Hva sies om "Blood & Guts" bakte poteter fylt med mozzarella, servert med knasende sprø kylling nuggets og kaperssalat? Nigella varter også opp med kaker som er like gode å spise som å dekorere, en Shirley Temple-cocktail og en fløyelsmyk suppe med grønne erter – en "Slime Soup".

Om serien
Nigella Lawson er en av Storbritannias beste og mest innflytelsesrike matskribenter. Hun har vært kalt en moderne Schønberg Erken, hjemmets gudinne og den kvinnelige utgaven av Jamie Oliver. Fristelsene hun byr på står i sentrum.

Nigella har hatt matspalter i mange av Englands og USAs største aviser. Blant annet har hun skrevet for matspalten i Vogue, og laget restaurantspalten i The Spectator. Hennes første bok, "How to Eat", dannet i 1998 grunnlaget for tv-serien "Nigella Bites" som ble en stor suksess på Channel 4 i Storbritannia.

Britisk matserie (2005)
Produsert av Channel 4
Originaltittel: "Nigella Feasts"
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no