Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 24. april 2004 kl 23.20 Nattkino: Ellas mødre

Skjebnesvanger forbytting

Hvem er Ellas mor? Gina (Michelle Collins) til venstre, eller Madeleine (Juliet Aubrey)? (Foto: BBC)
Hvem er Ellas mor? Gina (Michelle Collins) til venstre, eller Madeleine (Juliet Aubrey)? (Foto: BBC)
Etter en sammenblanding på en fruktbarhetsklinikk blir livene til to kvinner snudd opp ned. De starter en hjerteskjærende kamp om et barn.

Ekteparet Gina (Michelle Collins) og George (Sean Gallagher) prøver iherdig å få barn, uten å lykkes. Dette tærer på ekteskapet. De er i ferd med å gi opp, men så oppdager Gina en artikkel i en avis som påviser mulige feil som ble gjort på fruktbarhetsklinikken for seks år siden. Gina finner en fil som indikerer at en annen kvinne kan ha født hennes barn. Kvinnens navn er Madeleine Kingdom.

Sliten alenemor
Madeleine (Juliet Aubrey) er en sliten, enslig mor med full jobb. Datteren Ella er et vanskelig barn, og Madeleine befinner seg i "tidsklemma" mellom jobben, tannpuss og innkjøp. Hun har følelsen av at hun ikke har hatt sex på tjue år.

Forfølger
Gina, sårbar og følelsesmessig ustabil, begynner å følge etter Madeleine og Ella. Gina overbeviser seg selv om at Ella er ulykkelig og at Madeleine er uskikket som mor. Madeleine blir rasende, og forbereder seg til kamp. Hvem vil gå av med "seieren"?

Britisk fjernsynsfilm, produsert av BBC
Originaltittel: "Ella and the Mothers"
Regi: Gavin Millar
I rollene: Michelle Collins, Juliet Aubrey, Sean Gallagher
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83