Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 7. oktober 2009 kl 20.35 Skins

Jal er på randen

Jal (Larissa Wilson) har litt av hvert å bekymre seg for (Foto: All3Media International)
Jal (Larissa Wilson) har litt av hvert å bekymre seg for (Foto: All3Media International)
Bekymringene tårner seg opp for Jal, den skoleflinke og lovende klarinettisten. Selv om hun er ressurssterk og takler det meste, fins det visse grenser.

Hverdagen er langt i fra enkelt for Jal. Midt opp i muntlig eksamen, nye standpunktkarakterer, spilleprøver og masete venner er hun i tillegg blitt gravid. Alle trenger henne, mens det hun selv har mest behov for er å få snakket ut med barnefaren Chris. Men hvor er han på vei?

Om serien
I "Skins" møter vi en gruppe ungdommer mellom 16 og 19 år. Tony, Michelle, Cassie, Sid og resten av gjengen utfordrer skjebnen på hver sin måte. Gjennom dramatikk, følelser og humor skildrer "Skins" de unges komplekse liv. De står med én fot i de voksnes verden, og vi får innblikk i lyse og mørke sider av hverdagene deres. Forbered deg på smil og latter, krangel og tårer, klining og sex, død og dop, rapping og dans, eksamen, ferier og foreldre - og Bill Bailey som danser med en hund.


Britisk dramaserie i 10 deler
Originaltittel: Skins, serie 2
Kveldens episode: Jal
Produsert av All3 MEDIA International
I rollene: Nicholas Hoult, Mike Bailey, Joseph Dempsie, Mitch Hewer, Larissa Wilson, Dev Patel, April Pearson, Hannah Murray, Kaya Scodelario, Harry Enfield og Bill Bailey
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900


LENKER
  • Les mer