Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 7. januar 2000 kl 21.40 O.J. - en utstrakt hånd: Etniske høydepunkter fra 1999

O.J. - en utstrakt hånd: Etniske høydepu

NRK1 fredag 7. januar kl 21.40
O.J. - en utstrakt hånd: Etniske høydepunkter fra 1999

Best of Otto Jespersen

I kveld er det duket for en samling høydepunkter fra fjorårets to runder med etnisk moro fra Oslo 3. Det blir gjensyn med alle Ottos figurer og mange utstrakte hender til våre nye landsmenn.

Barron Blod og bandet Bøh får vi møte på øving i øvingslokalet og på tur med sin fryktinngytende turnebuss. Barron Blod forklarer omstendighetene rundt sin noe spesielle piercing - bolten gjennom hodet, og hvorfor han har sett seg nødt til å skifte ut tennene i overmunnen med spiker!
I en slik høydepunktstund kommer vi selvfølgelig ikke utenom Friskussen. Hvis du tar et menneske og skreller bort all vanlig dannelse, slik at bare instinktene er igjen - da nærmer du deg Friskussen!
Tårnfrid er også på plass. Hun har en utrolig oppfinnsomhet når det gjelder å få plassert sin sønn slik at hun kan ta seg av sine sysler som karrierekvinne. \"+ være toppleder og mor er et sant helvete\" er hennes leveregel.
Birger er fremdeles syk og fattig, men alltid like optimistisk og fornøyd.
Ellers blir det glimt fra studio der Otto opererer i forskjellige situasjoner med sine beste venner Sambo, Ali og Jesus, samt et musikalsk gjensyn med den etniske trioen.
I tillegg gir O.J. oss en siste mulighet til å finne ut hva som er best : kristendom eller islam, for de av oss som fremdeles er usikre på hvilken religion vi bør velge!

NRK1 fredag kl 21.40

Bilder (Via Scanpix/Internett)
1. Otto Jespersen som Tårnfrid.

2. O.J. som Friskussen. (Alle foto: NRK)

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Otto Jespersen
Prosjektleder: Stina Greaker
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18
FJERNSYNETS INFORMASJONSAVDELING TLF. 23 04 78 46