Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 30. oktober 2003 kl 22.30 Slå på ring

"Slå på ring" er tilbake!


"Slå på ring"-gutta er tilbake med hitliste, plateanmeldelser, debatt og filmtrailere. F.v. Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan Grieg Halvorsen. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Gutta i "Slå på ring" endelig tilbake på skjermen. Hver torsdag guider Erlend og Steinjo seerne gjennom hvilke filmer de bør se, hva slags musikk de bør høre på, og hva de bør mene noe om. Alt er selvsagt hentet fra deres eget skrudde univers.

For det er selvsagt ikke den musikken som ligger på de vanlige hitlistene vi får høre. All musikken er laget, sunget og spilt av Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan Grieg Halvorsen. Og filmtrailerne som vises, kommer neppe til en kino nær deg…

Skavlan danser!
Erlend og Steinjo har full kontroll fra idéstadiet til ferdig produkt; de skriver som vanlig alt selv, spiller alle rollene selv og lager all musikken selv. Men denne gangen har de også fått med seg noen kjente gjester. A-kjendisene trår til, og du har garantert ikke sett dem i lignende situasjoner tidligere.

I kveld får du se musikkvideo med en dansende Fredrik Skavlan, Bård Tufte Johansen og Harald Eia som boyband og tungrockeren Nils Ole Oftebro.

Stram regi
Erlend og Steinjo har bodd i samme bygård, gått på samme skole, jobbet i samme musikkforetning og deler nå kontor på Marienlyst. De gjorde først suksess i ungdomsprogrammet "Trigger", før de høsten 2001 fikk sitt eget tv-program. De har moret seerne med gamle opptak av seg selv, dramatisering av skolestiler og masse musikk.

I de seks nye programmene er det også mye musikk, og husbandet Robosynth er på plass. Denne gangen er programmet strammere i stilen med presentasjon av hitliste, filmtrailere, musikkanmeldelser og debatter.

NRK Underholdning
Egenprodusert humor
Programledere: Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan Grieg Halvorsen
Prosjektleder: Charlo Halvorsen
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78LENKER
  • Les mer