Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 22. april 2003 kl 20.30 Koht vs. J-Diva

Interne problemer og strippeshow

Husfar og Robert er på vei til styremøte på Hamar med Gry Jannicke. (Foto: Dropout)
Husfar og Robert er på vei til styremøte på Hamar med Gry Jannicke. (Foto: Dropout)
Det er forandringenes tid i kollektivet. Hunden til Gry Jannicke dør, og Robert vil ut av J-Diva Records. Samtidig er J-Diva på jakt etter strippere til showet sitt.

I forrige episode fikk Gry Jannicke en telefon fra et boyband i England som gjerne ville kjøpe låten "Freak". De skulle gi lyd fra seg igjen, men foreløpig har det vært helt stille.

Samtidig føler Robert at J-Diva Records ikke fører ham dit han vil. Gry Jannicke er ingen nådig fiende, og det oppstår en isfront mellom de to tidligere gode vennene. Til slutt blir et møte i Hamar for lukkede dører eneste utvei.

J-Diva skal snart ut på turné, og hun trenger strippere til sceneshowet sitt. De bestemmer seg for å arrangere audition i kollektivet, og flere håpefulle dukker opp. I kveld kan du se hvem som får det lukrative oppdraget.

Om "Koht vs. J-Diva"
Gry Jannicke Jarlum, som i 1981 var på topp med sangen "Svake mennesker", bor i kollektiv sammen med fem andre i Oslo. De har særlig to ting felles; troen på det utenomjordiske og Jannickes musikk. Sammen driver de plateselskapet J-Diva Records.

NRKs Christine Koht har laget hva hun selv definerer som en reality-fantasyserie fra kollektivet. Med åpne øyne følger hun en av Norges mest kontroversielle artister og hennes hjelpere i arbeidet rundt lanseringen av "The Motherfucking Diva Queen".

Produsert for NRK av Dropout Productions
Kontaktperson: Birgitte Bruusgaard, tlf 22 98 39 30 birgitte@dropout.no
Prosjektleder: Line Hødnebø
Programleder Christine Koht
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96