Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 22. februar 1999 kl 20.00 Leo og Isabel

Leo og Isabel (t)

NRK2 mandag 22. februar kl 20.00
Leo og Isabel (8:17)

Leos ville lillebror får ny jobb
Leo føler ansvar for familien etter at moren døde, og særlig for den villstyrlige lillebroren Jake. Isabels far, David, gir imidlertid Jake en jobbsjanse, men Leo er livredd for at Jake skal dumme seg ut.
Jake er innom Davids kontorer i Epicenter Magazine for å levere tilbake materialer fra oppussingen som han hjalp Leo med. Der spiller David et golfspill på data. Jake, som er en meget dreven databruker, lærer David et par knep og de har det moro sammen. Det ender med at David tilbyr Jake jobb i bladet sitt, mot Leos vilje. Leo er redd for at lillebroren skal dumme seg ut, komme for sent og ikke holde avtaler, slik som han pleier å gjøre.
Jake møter også Isabels lillesøster, Jennifer, og blir forelsket. Sammen rapper de Davids dyre bil, og det ender med at Jake krasjer. Uansvarlig som han er, går han fra alt sammen og lar det stå til. Til sin store overraskelse får han ikke sparken av David, men vil bli trukket i ukelønn helt til han har betalt skadene på bilen. Så slapp han billig unna denne gangen også...

Om serien
\"Leo og Isabel\", som har originaltittelen \"Relativity\", er en først og fremst en romantisk serie. \"Love is on the air\", sa produsentene selv da de lanserte serien. Det var på tide med en TV-serie hvor romantikk, kjærlighet og familiebånd sto i høysetet. \"Leo og Isabel\" er en realistisk serie om moderne, komplekse kjærlighetsforhold.
Kimberly Williams, som spiller Isabel, ble først kjent fra filmen \"Father of the Bride\" og \"Father of the Bride II\" hvor hun spilte mot Steve Martin og Diane Keaton. Så returnerte hun til skolebenken, og dukket opp igjen i Hollywood etter endt utdannelse. David Conrad spiller Leo og er egentlig teaterskuespiller. Han har også spilt i flere filmer, blant andre \"Snow White in the Black Forest\" mot Sigourney Weaver og Sam Neill og i filmen \"Under Heat\".

I rollene:
Isabel Lukens- Kimberly Williams
Leo Roth- David Conrad
Everettt Moreland- Randall Batinkoff
David Lukens- Cliff De Young
Eve Lukens- Mary Ellen Trainor
Doug Kroll- Adam Goldberg
Jennifer Lukens- Poppy Montgomery
Rhonda Roth- Lisa Edelstein
Hal Roth- Robert Katims
Jake Roth- Devon Gummersall
Barry Roth- Richard Schiff
Karen Lukens Bender- Jane Adams
Internettadresse:
http://www.crl.com/alfredo/friends/relativity/
relativitymain.htm
NRK2 mandag kl. 20.00

Bilde (via Scanpix/Internett/Data-TV)
Leos ville lillebror, Jake, får jobb hos Isabels far David. Men Leo vet hvor uansvarlig han kan være, og er redd broren skal dumme seg ut.

Amerikansk dramaserie fra 20th Century Fox
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56