Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 14. september 2007 kl 20.55 Nytt på nytt

Endelig tilbake!

Høstens nye panel består av Linn Skåber og Knut Nærum. Programleder er Jon Almaas. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Høstens nye panel består av Linn Skåber og Knut Nærum. Programleder er Jon Almaas. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Nytt på nytt er endelig tilbake på skjermen i kveld – med ny dame på Jon Almaas’ høyre hånd. Linn Skåber er på plass i Anne-Kat. Hærlands stol og nasjonens mest populære underholdningsprogram.

Det er altså klart for sesongens første Nytt på nytt. Gjetteleken der deltakerne må grave godt i hjernebarken for å huske hva som rørte seg i nyhetsbildet i uka som gikk. Nyhetene det handler om kan være både store og små, alvorlige så vel som tøysete. Og oppgavene handler om alt fra å finne overskriftens undertekst, hvem som er ute og hvem som er inne, merkelige nyhetsord og rare vinklinger.

Linn Skåber på plass
Linn Skåber tar over stafettpinnen etter Anne-Kat. Hærland. Skåber er utdannet skuespiller fra Statens teaterhøyskole, og bør være kjent for de fleste.

Gjennom hele høsten vil trioen i Nytt på nytt få visitt av gjester fra det ganske land, det være seg politikere, komikere eller annet kjentfolk. Sammen og mot hverandre skal de kjempe om seieren i det prisbelønte underholdningsprogrammet Nytt på nytt.


Egenprodusert satire- og underholdningsprogram
Programleder: Jon Almaas
Prosjektleder: Guri Skavlan
Pressekontakter, NRK Marked og kommunikasjon: Karoline Berg, 23049486/90108954/Gry Elise Jacobsen, 23 04 72 86 / 93 02 91 20
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no