Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 10. september 2012 kl 20.15 Folk: Lillian Müller - midt i livet

På Playboy Mansion med Lillian Müller


Hun er den mest fotograferte playmaten gjennom tidene, med hele ni forsider i Playboy. Vi blir med Lillian til USA og besøker blant andre eksen Hugh Hefner, som fremdeles bor på Playboy Mansion.

Nå jobber Lillian Müller for å bryte med folks regler og forståelse av hvordan man skal oppføre seg når man blir eldre. Kronologisk alder er begrensende, mener Lillian. Hun har passert 60 år og mener selv hun bare er midt i livet. I dag bruker hun tiden sin til å snakke varmt om sunn livsstil og riktig kosthold.

Pendler mellom LA og Norge
Bakgrunnen hennes er kjent for mange. Fra en tøff barndom med fattigdom og barnehjem på Fevik i Grimstad, gikk veien via England til Hollywood der hun ble kjæreste og samboer med Hugh Hefner, grunnleggeren av Playboy. De siste årene har Lillian pendlet mellom Los Angeles og Norge. Hun plukket det beste fra begge steder, men påstår hun er mest norsk.

I dokumentaren blir vi med Lillian til USA. I tillegg til å besøke eksen Hugh Hefner, er vi med på modell-oppdrag i badedrakt og på helseforedrag.

Vi møter Lillian midt i livet. Hun er nemlig overbevist om at hun skal bli minst 120 år.

Egenproduksjon, NRK Sørlandet
Programansvarlig: Siv Kristin Sællman, 40 41 20 19
Redaktør i Folk: Oddbjørn Rosnes, 47 81 54 58
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no, tlf: 414 28 800
TV-seere bes kontakte Publikumsservice: tlf 815 65 900 info@nrk.no