Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 1. august 2002 kl 21.00 Millionloddet

Bryllupsreisen om igjen

Forholdet mellom David (Peter Davison) og Alison (Amanda Redman) er ikke det beste. (Foto: ITV)
Forholdet mellom David (Peter Davison) og Alison (Amanda Redman) er ikke det beste. (Foto: ITV)
Døtrene til Alison og David aner at ikke alt er som det skal være mellom foreldrene, og bestemmer seg for å arrangere en overraskende bryllupsreise nummer to for dem til Lake District.

Dessverre er det ikke helt slik at det er barna som står for overraskelsen. Det viser seg etter hvert at det er David selv som har foreslått det, slik at Alison skal tilgi ham. Alison føler seg manipulert, og synes ikke noe om overraskelsen.

Det gjør ikke saken bedre at David også har invitert broren Graham og hans kone Helen til Lake District sammen med dem. Saken er nemlig den at da Alison og David giftet seg, var Alison egentlig forelsket i Graham. Og kanskje er hun det fortsatt?

Om serien
I forrige runde av ”Millionloddet” vant husmoren Alison Braithwaite 38 millioner pund i et lotteri. Hun bestemte seg for å holde lotterigevinsten hemmelig for alle, også familien, og hun startet et firma for å hjelpe dårlig stilte mennesker.

Alisons ektemann hadde også hemmeligheter, om enn av en annen karakter. Han hadde nemlig en affære med sin sekretær Elaine, noe Alison var helt uvitende om.

Når vi nå møter familien igjen, er alle hemmelighetene avslørt. Alison har fortalt om gevinsten, og David har gjort det slutt med Elaine. Sammen med sine døtre har de flyttet til en svær villa, hvor de er blitt vant til livet som millionærer. Det hersker likevel ingen tvil om at det er trøbbel i paradiset…

Britisk serie fra YTV
Originaltittel: At Home with the Braithwaites
I rollene: Amanda Redman, Peter Davison, Sarah Smart, Sarah Churm, Keeley Fawcett, Lynda Bellingham og Sylvia Syms.
Pressekontakt:Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilde
1. Forholdet mellom David (Peter Davison) og Alison (Amanda Redman) er ikke det beste. (Foto: ITV)
2. Charlotte (Keeley Fawcett i midten) sammen med morens kompanjonger Pauline (LynDa Bellingham) og Marion (Sylvia Syms). (Foto: ITV)