Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 15. mars 2003 kl 21.25 Med hjartet på rette staden

Med hjertet i halsen

Mike (Jason Durr) og Jackie (Fiona Dolman) i
Mike (Jason Durr) og Jackie (Fiona Dolman) i "Med hjartet på rette staden". (Foto: Yorkshire Television)
Mike og Jackie får samlivet sitt forstyrret av en mann som til å begynne med plager dem med mystiske telefonoppringinger.

Konstabel Mike blir ordentlig sjalu da det en dag ligger en bukett røde roser til Jackie på dørstokken til politihuset. Kan det være en takk fra en takknemlig klient for en av sakene hun har løst som advokat? Neppe, for i den siste tiden har Mike registrert en rekke oppringinger på hjemmetelefonen fra en fremmed mann.

Farlige forbindelser
Mike anklager Jackie rett ut for å ha noen på si. Hva han ikke vet, er at hun forfølges av en ukjent person som hun vet er voldelig og til stor fare for sine omgivelser. Jackie befinner seg i den største fare, men velger likevel å ta tyren ved hornene.

Mer om serien
En ny serie (10) av "Med hjartet på rette staden" sendes ut over vinteren og våren, om livet sett fra sidelinjen slik det kan ha fortonet seg i det idylliske Yorkshire i England en gang på sekstitallet. Hovedpersonene er politibetjent Mike Bradley (Jason Durr) og hans advokat-kone Jackie Bradley (Fiona Dolman).

Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an; i forrige sesong hadde "Med hjartet på rette staden" på det meste drøyt en million seere.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 10)
I rollene: Med bl.a. Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka.
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57