Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 25. april 1999 kl 18.05 Grease II

Grease II (t)


NRK2 søndag 25. april kl 18.05
Grease II

En hyllest til de glade 50- årene

Ungdom, rock\'n roll og raske motor-sykler er gjennomgangstema i den amerikanske musikkfilmen \"Grease II\". Filmen, som er en hyllest til de glade 50-årene, kretser rundt en gjeng ungdommer ved Rydell High School.
I 1961, to år etter at den opprinnelige Grease-gjengen tok sin eksamen, har et nytt studentkull inntatt plassene. Inn i dette typisk amerikanske studentmiljøet kommer den britiske nykommeren Michael Carrington (Maxwell Cauldfield). Han blir øyeblikkelig svært betatt av den sexy Stephanie Zinone (Michelle Pfeiffer). Hun er leder for jentegjengen Pink Ladies og mekaniker på sin fars bensinstasjon. Stephanie er den kuleste jenta i gjengen og kan gjøre nesten hva som helst for å få en tur på den flotteste motorsykkelen.

T-Birds og Pink Ladies
Det maskuline motstykket til Pink Ladies er T-Birds. Svarte lærjakker og motorsykler med masse hestekrefter er deres kjennetegn. Og jentene i Pink Ladies er deres eiendom. De tåler ikke at gutter fra den konkurrerende motorsykkelgjengen Cycle Lords - eller noen andre - kommer i nærheten av deres damer. Lederen for T- Birds, Johnny Nogerilli (Adrian Zmed) er fremdeles interessert i Stephanie, men hun er på utkikk etter en ny kjæreste. De andre jentene i Pink Ladies øyner nå muligheten til å kapre Johnny. Imens er Stephanie i ferd med å bevege seg over til nye jaktmarker.
NRK2 søndag kl. 18.05

Bilder (via Scanpix, Data- tv/Internett)
1. Michelle Pfeiffer spiller Stephanie Zinone, lederen for Pink Ladies.

2. Jentegjenggen Pink Ladies.

3. T-Birds er det maskuline motstykker til Pink Ladies.

Film - innkjøpt
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Produksjonsland: USA (1982)
Regi: Patricia Birch
I rollene: Maxwell Caulfield, Michelle Pfeiffer, Adrian Zmed, Christopher McDonald, Tab Hunter og Connie Stevens