Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 14. mars 2002 kl 21.45 Sopranos

Double trouble for Soprano

Ooops! Mistenkelig teppe-transport på gang i „Sporanos
Ooops! Mistenkelig teppe-transport på gang i „Sporanos". (Foto: HBO/Time Warner)
Tony Soprano havner i trøbbel, både med russerne og elskerinnen. I forrige episode av “Sopranos” vasket mafiabossen sine svarte penger hos den russiske mafiaen. Iblant er også Tonys menn innom russerne for å plukke opp såkalte beskyttelsespenger, men denne gang går det ikke så bra.

Som takk for sist knuffer russerne til to av Sopranos menn da de kommer for å hente pengene. Tross alt gjorde jo Tony og Furio russerne et stygt pek da de møtte dem like før jul. Resultatet ble at russernes sjåfør endte opp under meiene på en enorm julenisseslede ute i Newark. Denne gang er det Christopher og Paulies tur til å være klossete med russerne, og de får et brysomt lik å kvitte seg med.

Dyp krise
For bilselgeren Gloria Trillo var veien fra psykolog Melfis sofa til elskov i baksetet med Tony Soprano ikke lang. Men Tony kjenner ikke den egentlige årsaken til at hun går i terapi hos dr. Melfi. Gloria er inne i en dyp krise, og hun har et selvmordsforsøk bak seg etter at hennes forrige kjærlighetsforhold tok slutt.


Mer om serien
Organisert kriminalitet sett fra en psykiaters sofa er den noe uvanlige innfallsvinkelen til denne serien som henter handlingen fra et robust amerikansk/italiensk mafiamiljø i New Jersey. I 13 nye episoder av serien møter vi mafiabossen og familiemannen Tony Soprano (James Gandolfini) som sammen med kona Carmela (Edie Falco) forsøker å være gode foreldre – og en ”god” mafiafamilie.

Amerikansk dramaserie fra HBO/TimeWarner
Originaltittel: The Sopranos III
Produsert av David Chase
Med bl.a. James Gandolfini, Steven van Zandt, Edie Falco, Lorraine Bracco, Michael Imperioli, Nancy Marchand og Dominic Chianese
Pressekontakt Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57 ()

Bilde
Ooops! Mistenkelig teppe-transport på gang i „Sporanos“. (Foto: HBO/Time Warner)