Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 2. september 2000 kl 18.30 Eva og Adam

Eva og Adam (ttv)

NRK1 lørdag 2. september kl 18.30
Eva og Adam (2:8)

Den slemme gjengen

Eva og Adam er sammen, og de treffes daglig både på skolen og på fritiden. Alexander er mer og mer sammen med den nye gutten Jonte og hans gjeng som til stadighet tester grensene for det ulovlige.

Også Evas bestevenninne Annika begynner å være mye sammen med Alexander, og Eva er bekymret. Hvor skal dette ende? Annika og Alexander er nemlig ikke kloke, for en dag reiser de med Jontes gjeng til et eventyrbad i byen, og når det stenger har Jonte helt andre planer enn å reise hjem...

Prisbelønt serie
Den svenske dramaproduksjonen \"Eva og Adam\" handler om hvordan det er å være ung i dag, og humor og følelser er fremtredende virkemidler. Og det unge publikum kjenner seg tydeligvis igjen, for serien har skåret høyt på seerbarometeret. Gjennomsnittlig 230.000 fulgte \"Eva og Adam\" hver uke på NRK i vår, tall som er svært bra for barne- og ungdomsprogram. I vårt naboland var \"Eva og Adam\" det mest sette programmet blant barn og ungdom på svensk tv i 1998. Produksjonen vant både dramaprisen og barnejuryens spesialpris ved den første nordiske barne- og ungdomsfestivalen i Danmark.

NRK1 lørdag kl 18.30

En dramaproduksjon fra SVT
I rollene: Carl-Robert Holmer Kårell, Ellen Fjastad, Ulrika Bergmann, Pablo Martinez, Erik Johansson, Anki Larsson, Douglas Johansson, Alvin Nyström, Jim Ramel Kjellgren og Wallis Grahn.
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hammari@nrk.no).