Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 11. november 2003 kl 19.55 Forandring fryder

Identiske leiligheter – eller?

Hilde Hummelvoll er fornøyd med seertallene på
Hilde Hummelvoll er fornøyd med seertallene på "Forandring fryder". På det meste har det vært over 700 000 som har fulgt programmet (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Vi blir med til en terrasseblokk i Prinsdal, like utenfor Oslo. Her møter vi to familier som bor i hver sin leilighet – leilighetene er identiske, bare speilvendte – og det er soverommene som skal pusses opp hos begge familiene. Interiørkonsulentene heter Annett Sturk og Bengt Simonsen.

Ekteparene vi møter befinner seg i to forskjellige stadier i livet. Det unge paret, Turid og John Harald Bondevik, er henholdsvis fysioterapeut og lærer, og venter sitt andre barn. De vil gjerne ha plass til den nyfødte på sitt soverom.

Bjørg og Per Frogner er ferdig med småbarnsperioden, og har dermed ikke samme behov for barneplass på soverommet.

Om serien
I seks programmer tar Hilde Hummelvoll oss med hjem til vanlige mennesker med et felles ønske: Å pusse opp eller forandre et rom. Oppussingen gjøres av naboen, som sammen med snekkeren og altmuligmannen Otto Robsahm og interiørkonsulentene Annett Sturk, Mads Moe, Alexandra Villefrance og Bengt Simonsen finner ut av og bestemmer hvordan tingene skal se ut.

I løpet av 48 timer skal det males, snekres, pusses, pyntes og lakkes, før eierne får se det endelige resultatet.

Egenprodusert underholdning
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Wenche Solum
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83LENKER
  • Forandring fryder