Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 3. oktober 2013 kl 22.30 Migrapolis: Min kjæreste, mitt valg

Forbudt kjærlighet


Da norsk-indiske Pritpal Qureshi forelsket seg i Nasrulla Qureshi på skolen, falt det foreldrene tungt for brystet. Nasrullas familie er nemlig fra Pakistan.

Resultatet ble at Pritpal kuttet alle bånd med foreldrene i mange år. Forelskelsen førte til ekteskap, men det måtte et par små barn til før Pritpals foreldre tok kontakt. -Jeg måtte lide, men jeg tok det med et smil, fordi det var selvforskyldt, sier Pritpal.

Hemmelig dating
Khurram Ali har startet en nettjeneste som skal gjøre det lettere for unge å date uten foreldrenes innblanding. Han har selv valgt sin partner, og ønsker at unge mennesker skal kunne bli sammen med den de vil. En som bruker Khurrams datingside, er Yusuf Dheko. Han forteller hvordan han har måttet treffe jenter i skjul.

Kirsten Giftekniv
Single Azfar Majothi ønsker en partner med muslimsk bakgrunn, og har lett etter en kjæreste på nettet. Han synes det er vanskelig å finne jenter som betegner seg selv som «muslim light», slik Azfar gjør om seg selv. Han søker råd hos både mor og søster, og nå har han gått med på å møte en pakistansk Kirsten Giftekniv. Hun vil hjelpe ham med en perfekt match.

Reportere: Namra Saleem, Rajan Chelliah
Prosjektleder: Nils Gelting Andresen
Kontaktadresse for presse presse@nrk.no tlf 414 28 800
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice tlf 815 65 900