Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 25. september 2002 kl 19.55 Borettslaget

Piirka møter Porka

Trude (Jasmin Aasland). (NRK-foto: Ole Kaland)
Trude (Jasmin Aasland). (NRK-foto: Ole Kaland)
Piirka er blitt utplassert av Aetat som piccolo på ærverdige Grand Hotell – neppe det beste stedet for en person med hans framtreden. Mens han er på jobb, møter han helt tilfeldig sin vellykkede bror Porka, som er på forretningsreise i Norge for det finske verdensomspennende selskapet Nokia.

Som finlendere flest er de glade i det sterke, og de to havner på fylla i Oslo. De to brødrene er ikke snauere enn at de inviterer Ruth på nachspiel i Piirkas leilighet, noe Narvestad ikke setter særlig pris på. Han har nemlig helt andre ting å tenke på enn å rydde opp etter søsteren. Det har seg slik at Tertitten er med i kåringen av byens beste borettslag, og Narvestad har stor tro på seier. I tillegg tar den unge Trude mye av hans tid og tanker.

Linda er svært nysgjerrig på hva som foregår mellom Narvestad og Trude, og når Ruth har handlet matvarer for henne, er det tydelig at hun vil ha info om dem.

Yngve Freiholt får det ikke helt til med motereportasjen for Henne, og må gjøre det om igjen. Samtidig pusser han opp leiligheten, og han får kontakt med Trude da han søler maling på Gucci-buksene og må låne White Sprit av henne.

Familien Silmandar har det ikke lett for tiden. Kuram blir mer og mer bekymret for jobben med å gifte bort Fatima, men i dagens episode får han en ny idé. Ali på sin side er så begeistret for blomsterbutikkjobben sin at han tenker på å gjøre det til heldagsjobb. Han forteller kompisene sine om planene, og de svarer med å fryse ham ut.


NRK Underholdning
Egenprodusert dokumentarsåpe
I rollene: Robert Stoltenberg
Regi: Vibeke Ringen
Prosjektleder: Axel Hveding, 23 04 91 12
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10