Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 30. juni 2003 kl 23.20 Lydverket Quart spesial

Opplev Quart, uten å være der!

Siri Høstmælingen og Rune Nilson vil jobbe døgnet rundt under hele Quart-festivalen for å gi tv-seerne det beste av det beste. (Foto: Nina Ruud)
Siri Høstmælingen og Rune Nilson vil jobbe døgnet rundt under hele Quart-festivalen for å gi tv-seerne det beste av det beste. (Foto: Nina Ruud)
Har du ikke anledning til å reise på Quartfestivalen i år? Fortvil ikke - "Lydverket" er på plass hver kveld gjennom hele festivalen for å gi deg smakebiter fra de beste konsertene!

I kveld tjuvstarter Lydverket Quart-festivalen med en spesialsending. Her blir det et tilbakeblikk på tidligere festivaler, og festivalsjef Toffen Gunnufsen graver dypt i hukommelsen etter gode historier. Vi møter også tidligere pressesjef Pål Hetland og Alf Solbakken som er ansvarlig for booking av norske band.

Resten av uka blir det masse musikk. Programlederne Siri Høstmælingen og Rune Nilson dukker opp like etter Kveldsnytt med en 30 minutters smakebit fra dagens utvalgte konserter. Tirsdag blir det blant annet sendt utdrag fra konserten med Johndoe og Cave In. Onsdag er The Cardigans ett av trekkplastrene, og deler av den konserten blir selvsagt vist på Lydverket samme kveld. Torsdag får vi blant annet se Coldplay og Thomas Dybdahl, fredag blir det Equicez og Diaz/Winta og lørdag er Ralph Myerz & The Jack Herren Band, Beth Gibbons & Rustin Man og Ephemera klare. Det blir også smakebiter fra en rekke andre konserter.

I tillegg til de daglige konsertspesialene vil Rune, Siri og de andre i redaksjonen jobbe på spreng hele uka for å lage en skikkelig Quart-spesial som vises søndag 6. juli. Det timelange magasinprogrammet blir en slags dagbok fra Quart med artistintervjuer, reportasjer og masse musikk.

NRK Ung
Egenprodusert musikkmagasin
Programledere: Siri Høstmælingen, Rune Nilson
Prosjektleder: Marius Hoel
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78