Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 22. oktober 2003 kl 23.10 Lydverket

Øyafestival-spesial!

Siri Høstmælingen og Rune Nilson var to av 20 000 besøkende på Øyafestivalen i Middelalderparken i Oslo. (Foto: Stian Andersen)
Siri Høstmælingen og Rune Nilson var to av 20 000 besøkende på Øyafestivalen i Middelalderparken i Oslo. (Foto: Stian Andersen)
Sommer, sol og festival! Det er lykken for mange musikkfrelste. Øyafestivalen midt i Oslo oppfyller alle kriteriene. "Lydverket" var selvsagt på plass, og i kveld gir de deg festivalstemning i høstmørket.

Øyafestivalen er ikke lenger en liten rockefestival for spesielt interesserte. Den er blitt stor, viktig og utrolig bra. I år var festivalen som vanlig utsolgt, og de rundt 20 000 musikkhungrige besøkende fikk det de var ute etter: Fullt trøkk, god stemning og stor variasjon.

"Lydverket" var på plass hele den første dagen i Middelalderparken og fulgte blant andre de hardt rockende og høyt hoppende gutta i Amulet. Vi får også møte den smørblide Arnt som er en av ildsjelene bak festivalen. I tillegg blir det smakebiter fra konsertene til The Blood Brothers, Thomas Dybdahl, King Midas, Jaga Jazzist og The Jessica Fletchers.

Om "Lydverket"
Rune Nilson og Siri Høstmælingen har i år ambisjoner om å bli enda grundigere med enda større bredde enn tidligere. Det blir konsertspesialer, spennende gjester, bandintervjuer og masse musikk. Og i reportasjeserien "Rock City" undersøker Siri hva som skjuler seg i musikkmiljøet rundt om i norske byer.

Får du ikke med deg onsdagssendingene, går "Lydverket" i reprise på NRK2 søndager.

NRK Ung
Egenprodusert musikkmagasin
Programledere: Siri Høstmælingen, Rune Nilson
Reportere: Yngvild Flikke, Håvard Bråthen, Geir Henning Hopland
Prosjektleder: Nicolai Sørensen
Vaktsjef: Åslaug Sem, 92023316
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78