Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 3. mars 2007 kl 20.25 Topp 10: Norges morsomste mann

Kårer Norges humorkonge

Elsa Lystad og Kjetil Try er gjester hos Nadia og Claus i kveld. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Elsa Lystad og Kjetil Try er gjester hos Nadia og Claus i kveld. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
I kveld er vi kommet til kåringen av Norges morsomste mann. Hvem som burde være på listen over nominerte, skapte stort engasjement i ukene før jul, men først nå får vi vite hvem folket mener fortjener den øverste plassen.

Kjetil Try og Elsa Lystad er invitert i studio for å diskutere de 15 navnene på listen og gi sin mening om hvem som bør komme på Topp 10-listen. I tillegg har Nadia og Claus spurt en rekke profilerte mennesker om deres forhold til dem om havner på listen.

Husbandet The Rookies sørger for god stemning i studio, i tillegg til komiduoen Bye & Rønning som opptrer i kveld.
De nominerte er: Arthur Arntzen, Finn Arve Sørbøe, Espen Eckbo, Knut Nærum, Rune Andersen, Rolv Wesenlund, Harald Heide-Steen Jr., Atle Antonsen. Trond- Viggo Torgersen, Leif Juster, Harald Eia, Otto Jespersen, Robert Stoltenberg, Kristian Valen og Trond Kirkvaag.

Om programmet
Nadia Hasnaoui og Claus Wiese skal i løpet av ti programmer kåre vinnere i ti ulike underholdningskategorier. Det blir garantert festlige gjensyn, litt nostalgi og best av alt: Du har vært med på å påvirke resultatet!

I høst kunne alle si sin mening om hvem og hva som burde være på listene. Listene inneholder alt fra blant annet store sportsøyeblikk, til tidenes sommerslager, tv-serie og Norges morsomste mann/kvinne. Interessen var enorm, og juryens forslag til hvilke ti kandidater som skulle være på de ulike listene, vekket både glede og vrede hos folk.

Flere titalls tusen nordmenn har vært med på å stemme frem utfordrere til juryens nominerte. Med folkets fem utfordrere er det nå i alt 15 nominerte til hver Topp 10-liste. Men ettersom det kun er plass til ti kandidater på en Topp 10-liste, har TNS Gallup gjennomført en storstilt undersøkelse blant det norske folk. Og nå foreligger resultatet. Hvem blir folkets Topp 10?

Egenprodusert underholdningsprogram (2007)
Programledere: Nadia Hasnaoui og Claus Wiese
Prosjektleder: Gitte Calmeyer
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 99 18/988 588 80,
Les mer: http://
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no
LENKER
  • Les mer