Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 8. februar 2002 kl 23.30 Mens vi venter på OL-ilden

Så er tiden inne

Karen-Marie Ellefsen er programleder for OL-studio fra NRK på Marienlyst. (NRK-foto: Ole Kaland)
Karen-Marie Ellefsen er programleder for OL-studio fra NRK på Marienlyst. (NRK-foto: Ole Kaland)
”Mens vi venter på OL-ilden” er en aller siste oppvarming før ilden tennes i Salt Lake City. Store forberedelser har foregått siden den amerikanske byen ble tildelt de olympiske leker, og strenge sikkerhetstiltak er etter hvert blitt nødvendig. Nå er imidlertid det meste i boks.

Karen-Marie Ellefsen sitter klar i OL-studio på Marienlyst med utvalgte gjester for å varme opp publikum til nattens åpningsseremoni. Og selvsagt har studioet direkteforbindelse til Salt Lake, Park City og Soldier Hollow.

Stor stab
Espen Graff og Dag Erik Pedersen er på plass i Salt Lake for å dele sine opplevelser fra OL-byen med seerne her i Norge, og de tar oss blant annet med på en tur rundt om til arenaene der det skal kjempes til siste stavtak og skyteblink om edelt metall.

I tillegg til Graff og Pedersen er Asgeir Borgemoen med som Graffs makker. Kommentatorene Jon Herwig Carlsen, Kjell Kristian Rike, Arne Scheie, Lars Lystad, Pål Thomassen, Torgeir Bjørn, Pål Gordon Nilsen, Øystein Ingdahl, Ole Jacob Jorsett og Anders Werner Øfsti er også med på laget.

Det er også en stor stab med bakmenn fra NRK som reiser over til lekene.

Åpningssseremonien
Vi får også all informasjon om åpningsseremonien i natt norsk tid. Vi får høre om flaggbærerene, historien, tradisjonene og ikke minst konkurransene som venter når det nå ligger 16 dager foran oss fylt med store idrettslige opplevelser, og forhåpentligvis mange norske medaljer.

NRK Sporten
Egenprodusert sending
Programleder: Karen-Marie Ellefsen
Reportere: Espen Graff, Asgeir Borgemoen og Dag Erik Pedersen
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilde
Karen-Marie Ellefsen er programleder for OL-studio fra NRK på Marienlyst. (NRK-foto: Ole Kaland)