Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 6. januar 2006 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

Opprydning før bryllup

Angie Piper (Kate Kendall) og Luke Harris (Gary Sweet) går i giftetanker. (Foto: Beyond)
Angie Piper (Kate Kendall) og Luke Harris (Gary Sweet) går i giftetanker. (Foto: Beyond)
Politiagent Angie Piper har sagt ja til å gifte seg med sjefen for spaningsgruppen, Luke Harris. Kollegaen Church nærer fortsatt varme følelser for Angie som har grusomme opplevelser like før bryllupet.

Harris er på sporet av Bret Linton, mistenkt for en serie voldtekter. Men nå har fyren klart å få tak i en legejournal som diskrediterer Harris. Etter et brekk hos Lintons psykiater sitter skurken med et papir som forteller at Harris er schizoid og går på medisiner.

Renvasket av blodet
Det går så langt at politisjefen beordrer Harris til å avlegge blodprøve. I tillegg har Linton sladret til en journalist om saken, men heldigvis for Harris er blodprøven uten spor av medikamenter.

Da skjer det utenkelige at Linton trenger seg inn i huset hos Angie like før bryllupet – for å voldta henne.

Om serien
Den australske serien "Politiagentene" (Stingers) er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Sterke menn og kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv, dypt plantet i det kriminelle miljøet. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne.

Ved starten på seriens 7. sesong er det bare Church og Angie igjen av den opprinnelige gruppen. Deres nye sjef er Luke Harris, og nye politiagenter er Christina (Chris) Dichiera og Leo Flynn.

Australsk kriminalserie (2003)
Originaltittel: Stingers (serie 7), kveldens episode: " Boosted"
Produsert av : Beyond Simson Le Mesurier
I noen av rollene: Peter Phelps, Kate Kendall, Gary Sweet, Jacinta Stapleton og Daniel Frederiksen
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57LENKER
  • Les mer:  
  • Les mer: