Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 1. oktober 2010 kl 20.00 Beat for beat

De unges aften


De unge og lovende inntar "Beat for beat" denne fredagen når Lise Mæland og Aleksander With møter Åste Hunnes Sem og Bjørn Johan Muri.

Lise, Aleksander, Åste og Bjørn Johan har alle vært med i tv-sendte talentshow tidligere. Nå er de artister som står på egne ben.

Big in Japan
Aleksander With kommer fra Trøndelag. Han vant Idol i 2006, hans debutsingle solgte til dobbel platina, og han har toppet hitlistene i Japan. Japans største radiokanal kåret til og med Aleksanders låt "The other side" til Verdens beste poplåt i 2007. Aleksander har to albumutgivelser bak seg, og plate nummer 3 kommer på nyåret.

Sterk stemme
Sandefjordjenta Lise Mæland ble "oppdaget" i fjor høst, da hun sang seg til en solid 4. plass i X-faktor. Hun har bakgrunn som syngende servitør, gjesteartist for storband sammen med Kåre Conradi og Christian Skolmen samt vært gjesteartist for den svenske stjernepianisten Robert Wells flere ganger.

Souljente
Åste Hunnes Sem og Bjørn Johan Muri ble gode venner da de deltok i Idol i 2007. De fikk aldri sunget sammen, men det tar de igjen i kveld. Åste er en souljente fra Heddal, og hun har sunget med artister som Mira Craig og Silje Nergaard samt jobbet med prosjekter som Whitney Houston-tribute, Prince tribute-plateinnspilling og Notodden Bluesfestival. Hadde hun levd for 50 år siden, ville hun trolig vært Motown-artist.

Stjerneskudd fra Sunnmøre
Bjørn Johan Muri fra Ålesund kom på andreplass i Idol 2007 og sang seg deretter til 4. plass i Melodi Grand Prix i 2010 med låta "Yes man". Denne låta gikk til topps på VG-lista, hvor den lå i flere uker og har hatt høy rotasjon på nesten samtlige radiokanaler i Norge. Bjørn Johan er en moden musiker til tross for sin unge alder, og har sunget jazz siden han gikk i 10. klasse. Debutalbumet "Airwaves" finner du i platehyllene nå i høst.

Gled deg til en kveld med noen av Norges flotteste talenter!

Egenprodusert underholdning
Produsert av NRK Underholdning (2010)
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Stig Karlsen
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, tlf 911 64 716
TV-seere bes kontakte: Publikumsservice, tlf 815 65 900, info@nrk.no